Info

Gulltoppen barnehage er en privat 1 avd-barnehage som ligger på Gullhaug. Vi holder til i samme lokaler som Gullhaug barnehage. Vi er 12 barn i alle aldersgrupper som er fordelt på 5 grupper for hvert årstrinn. Det er alltid noen å leke med og barna blir som en stor søskenflokk. Vi er 5 trygge og stabile voksne som har lang erfaring med å jobbe i barnehage.

Vi er en unik barnehage som går på turer i nærmiljøet og vi har en fantastisk skog, med alle utfordringer sommer som vinter, de eldste barna rir fast 1 gang i uken og er med å handler mat til barnehagen etter ride økten, barna er aktivt med å lager mat, har formingsaktiviteter og gym ! De eldste barna er på skikurs, fotballcup og førskolegruppe. Vi samarbeider tett med 2 andre små barnehager i distriktet med førskolebarna, vi treffes fast 1 gang i uken og har førskolerettede aktiviteter, vi går på skiskole sammen og avslutter året med overnattingstur til Sæteren Gård der vi sover i Lavo. Alle 3 barnehagene drar på gårdsbesøk hvert år og får besøk av forskjellige teatergrupper til jul og på våren.

Vi har også stort fokus på de yngste i barnehagen, det er viktig at de har et fang å sitte på og blir fulgt tett opp av de voksne.

 Åpningstiden fra 07.15-16.45. 

Vi servere mat hver dag, barna får lunsj ( smøremat/ varmmat) mellom måltid (havregrøt/knekkebrød), frukt, grønnsaker og melk hver dag, for mat blir det 250.- pr.måned. Barna må ha med frokost selv (hvis de spiser i barnehagen) og matpakke til turdagen(onsdager). Resten får de i barnehagen vi ordner også bursdagkos.  

 

Vedtekter 2017